Objevte kouzlo kdoulovce, "českého citrónu"

Nadchli jste se pro kdoulovec, ale bez osvědčených receptů si na něj netroufáte?

Rádi byste věděli, jak s tímhle "českým citrónem" vařit i jak ho fermentovat, nasladko i naslano?


Zajímají vás způsoby konzervace na zimu, při kterých
zůstanou zachovány všechny vitamíny a další cenné látky?

S kdoulovcem jsme se skamarádili natolik, že už si bez jeho úžasné chuti a vůně svoje vaření nedokážu představit.
Díky němu jsem objevila bohatý místní zdroj vitamínu C a prakticky přestala kupovat citróny.
Přes rok jsem ho na vlastní rodině a kamarádech testovala. Vím tedy, jak jej nejlépe upravit, aby chutnal.
A taky aby zůstaly zachované jeho vitamínové poklady. 

Vy se s ním můžete 

skamarádit taky!

Jmenuju se Denisa Šimlová.

 

Jsem vášnivou sběračkou jedlých darů přírody a nadšenou kuchařkou experimentátorkou.

 

Věřím v domácí vaření, kvašení i zavařování a alternativní způsoby nakupování.

 

Snažím se být více soběstačná, omezovat obaly a zbavit se závislosti na průmyslově vyráběných potravinách. 

 

S nadšením se dělím o zkušenosti, jak 

z místních darů přírody a kvalitních surovin za společných nákupů připravovat chutná a zdravá jídla.

Kdoulovec: aromatický poklad 
plný vitamínu C

Co vám tenhle e-book přinese?


  • Naučíte se kdoulovec upravovat nasladko i naslano.


  • Dostanete sedm originálních a osvědčených receptů s možností obměny, které jinde nenajdete..


  • Uvidíte, jak kdoulovec fermentovat, a díky tomu zachovat jeho vitamíny a získat další cenné látky pro zdravá střeva.
     


  • Dostanete víc, než se vám může zdát, protože naučené postupy fermentace můžete pak využít u dalších surovin. 


  • Rozšíříte si své chuťové obzory a objevíte nové způsoby konzervace.


  • Budete umět získat chuť a kyselost citrónu z místních surovin, bez zbytečné dopravy, obalů a chemie.


  • Připravíte si zásoby vitamínu C na zimu a třeba díky nim budete méně nemocní.

Tak já vám udělám chutě...

Představte si, že máte kdoulovcový den:

Po probuzení si dáte kdoulovcový bylinkový nápoj proti nachlazení, plný vitamínu C a síly z bylin.

 

Posnídáte ovesnou kaši s jablky a kdoulovcem fermentovaným v medu s voňavým kořením.

Na oběd vás čeká krémová dýňová polévka s jablky a kdoulovcem a pečená zelenina s česnekovo-kdoulovcovou zálivkou. 

Večer přijdou kamarádi a vy se blýsknete rychlým čočkovým curry s mrkví a kdoulovcem s rýží.

 

Z opečeného chleba s čerstvým sýrem a několika druhy fermentovaného kdoulovce s česnekem budou kamarádi tak

nadšeni, že si vyžádají skleničku tohohle pokladů domů

Váš kdoulovcový den završíte osmahnutými jablky s rozinkami, kdoulovcem a ořechy.

Všechna tučně označená jídla i s jejich obměnami

se díky e-booku naučíte.

Ale nebojte se, nemusíte si je dávat v jeden den.

Kolik e-book stojí?

Cením si ho na 199 Kč.
Je to originální dílo s cenným postupy. Výsledek ročního vaření, kvašení a testování kdoulovcových receptů na vlastní rodině i kamarádech .
Mezi jeho řádky se skrývá hledání inspirace v kuchařkách i blozích o jídle, mnoho ochutnaných pokrmů na cestách po světě, neutuchající sběračská vášeň, touha objevovat nová jídla i suroviny a odvaha experimentovat.
Tohle všechno dostanete naráz jako kdoulovcový koncentrát v e-booku "Kdoulovec: aromatický poklad plný vitamínu C".
 
Věřím, že nadšení z kdoulovce a jeho chutě se mi podaří přenést i na vás. 

Neváhejte a pojďte se mnou objevit chutě a vůně skvělých jídel z kdoulovce právě teď!

Máte nějaké otázky?


Napiště mi na denisa@nakupujemespolecne.cz, ráda vám odpovím.